2004-ben, a volt Viking harisnyagyárban, Óbudán fotózták meztelenül Haumann Petrát. Úgy volt vele, ha nála sokkal híresebb színésznőknek nem volt problémája a vetkőzéssel, akkor ő sem csinál ebből nagy ügyet. Itt vannak a 19 évvel ezelőtti fotói. 

"Egyszer csak felhívtak a Playboytól, hogy mi lenne, ha szerepelnék a lapban. Meglepődtem a felkérésen és nagyon elkezdtem gondolkodni. Eltelt fél év, mire elkezdtünk dolgozni. Voltak, akik lebeszéltek volna, mások meg rá, de végül úgy döntöttem, ha Marilyn Monroe-nak, Sophia Lorennek és mondjuk Catherine Deneuve-nek nem derogált, akkor nekem se fog" - nyilatkozta 19 éve Haumann Petra, akit Óbudán, egy korábbi gyártelepen fotózott a férfimagazin.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Forrás: Playboy

"Színpadon már valamennyire vetkőztem, és egy ilyen fotózás is együtt jár a színészettel - testem-lelkem kivetkőzöm. Ugyanakkor nem tudtam előre, hogy fogok viselkedni egy ilyen helyzetben, bepánikolok-e vagy nyugodt leszek. De a csapat mindegyik tagja nagyon segítőkész, tapintatos és figyelmes" - vallotta.

Több képért lapozzon!