Az elmúlt év elég zűrös volt Opitz Barbi számára, aki inkább botrányos kapcsolatával, furcsa viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, nem a zenei munkásságával. Ismerősei, családja hiába próbálták felhívni a figyelmét arra, hogy rossz úton jár, ő senkire sem hallgatott. Bár úgy tűnik, hogy agresszív barátjától, Serleg Alberttől most végleg megszabadult, de ő maga is nagyon furcsa módon dolgozza fel a szakítást. Sokakat megbotránkoztat mostani magamutogató viselkedése, de úgy tűnik, őt ez egyáltalán nem érdekli, vagy legalábbis úgy tesz, mintha figyelmen kívül hagyná a kritikákat. Legutóbb azzal ijesztett rá a követőire, hogy azt írta, félti az életét, majd hirtelen eltüntette a bejegyzést, mintha mi sem történt volna. Félő, ha egyszer valóban bajban lesz, már már senki nem veszi őt komolyan.

Opitz Barbi viharos kapcsolata

Az énekesnő a napokban tölti be a 24-et, de már most rengeteg rossz tapasztalatot szerzett a fiatal kora ellenére.

Opitz Barbit 2016-ban ismerte meg a közönség, amikor megnyert egy tehetségkutatót, és énekesnőként azóta is aktív, koncertjeivel bejárja az országot, és folyamatosan jelentkezik új dalokkal is. Ez azonban az utóbbi időben háttérbe szorult vele kapcsolatban, ugyanis leginkább a botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Egyre többen fordulnak el tőle, barátai és családja is, ugyanis mindenkit elhanyagolt agresszív barátja, Serleg Albert miatt.

Serleg Albert nagyon rossz hatással volt Opitz BarbiraForrás: Serleg Albert Instagram

Az énekesnő egyelőre nem túl szerencsés a párválasztásban, ugyanis előző kapcsolata is botrányosak voltak. Például egy korábbi exbarátja nyilvánosságra hozott róla egy meztelen videót, amit nyilván privát felhasználásra szánt. A felvételen valóban az énekesnő látható, ezért feljelentés is történt az ügyben, melyben a rendőrségi vizsgálatokat is elkezdték, azóta nem tudni, hol tart a nyomozás.

Ezt követően találkozott Serleg Alberttel, akiről ekkor még nem is sejthette, hogy az egész eddigi életét felfordítja majd. Az énekesnő teljesen kifordult magából a kapcsolata miatt, folyton szakítottak, majd kibékültek, és azt sem bánta, hogy mindenki elfordul tőle az elmúlt időszakban. Opitz nem szégyellte, hogy se veled, se nélküled kapcsolata megdöbbentette a nyilvánosságot,és azt sem, hogy folyamatosak a botrányok kettejük körül. Ezek is intő jelek voltak, és azt sugallták, hogy nagyon rossz hatással van rá a fiatal fiú.

Serleg Albert és Opitz Barbi számtalanszor szakítottak az elmúlt másfél évbenForrás: Serleg Albert/Instagram

Serleg Albert felbukkanása előtt nem volt jellemző, hogy ennyi botrány és gond legyen Opitzék családjában, de tavaly karácsony óta minden megváltozott. A fiatal lány teljesen elszigetelte magát édesapjától, édesanyjától és nővérétől is. Velük akkor romlott meg a kapcsolata, amikor kétségbeesetten keresni kezdték őt karácsony előtt egy nappal, miután egy egész napja nem érték el, a telefonját sem vette fel.

A közösségi médiában az énekesnő édesanyja és nővére is segítségkérő posztokat tettek közzé, úgy sejtették, hogy Barbit a barátja az akarata ellenére elhurcolta, és fogva tartja. A nővére, Opitz Georgina kétségbeesett bejegyzéseiből lehetett sejteni, hogy nagy a baj, de húga később mindent tagadott, amit családja állított róla az állítólagos eltűnésének idején, ekkor nagyon megromlott a kapcsolatuk, hiszen teljesen mást állítottak a történtekről.

Opitz Barbiért végig küzdött a családja, de ő kizárta őket az életébőlForrás: Opitz Barbi

Opitz Barbi azt is nehezményezte, hogy nővére már az első posztjában kitálalt arról, hogy Serleg Albert életveszélyesen megfenyegette a húgát, állítólag azt mondta neki, hogy megöli, hónapokkal később ugyanezt erősítette meg apjuk, Tamás, aki szintén nem bírta szó nélkül megállni, mi történik a gyerekével. Bár Opitz Barbi már egy éve meghazudtolja családja véleményét és állításait, most egyre valószínűbb, hogy ő hazudott és mások igazat mondtak, hiszen ő maga is elárulta, félti az életét.

Állítólag most végleg szakított a fiúval, akivel számtalanszor jelentették már be a kapcsolat végét, most Opitz Barbi viselkedésében is drasztikus változások történtek, ami azt jelzi, hogy valóban lezárhatta a dolgot. Azt nem tudni, hogy régi barátaival, családjával is sikerül-e rendezni a kapcsolatát, ami nagyon megromlott az elmúlt évben, de már követői közül is egyre többen elfordulnak tőle a botrányos viselkedése miatt. Az énekesnő a szakítás után kezdett el egyre durvább, magamutogató felvételeket közzétenni magáról, amit az elmúlt egy évben egyáltalán nem tett, viszont kapcsolata előtt is jellemző volt rá ez a fajta viselkedés. Ez a hirtelen változás is előre jelezte, hogy valami nincs rendben, és szakíthatott a barátjával, bár az énekesnő apja nem túl bizakodó ez ügyben.

Úgy vagyok vele, hogy el sem hiszem, mert voltak ők már így! Csak reménykedni tudok, hogy egyszer tényleg megtörténik, és leválnak egymásról – reagált korábban a szakítás hírére Opitz Tamás, aki lányával került nyilvános összetűzés miatt már az országot is elhagyta, külföldre költözött, de a lány édesanyja sem úszta meg ezt a drámát, rendőrségi ügye lett a lánya kapcsolata miatt.

 

Opitz Barbi édesapja még nem hisz abban, hogy tényleg végleg vége lánya szörnyű kapcsolatánakForrás: Opitz Barbara/Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!