Több órás műsor, dögunalom, alig néhány perc boksz, ellenben taszítóan agresszív. Nagy Ervin összeverésén egy fél ország röhögött, a nagyképű, értelmiségit játszó színész zsákként terült el a földön. Kabát Péter egyébként normális válogatott focista kiütése már problematikusabb: Nagy Ervinnek semmi baja nem lett a megalázáson kívül, Kabát Péter viszont fél percre elvesztette az eszméletét.

Az RTL Klub tovább próbálkozik, hogy nézőket szerezzen, ezért tizennyolc év után visszahozta műsorára a Sztárboxot. A hosszúra nyúlt, több órás élő műsorban valójában csak néhány perc jut a sportnak, rengeteg az unalmas beszélgetés, az elcsépelt szóvicc, és mintha a szakkommentátorok sem lennének mindig a helyzet magaslatán, akárcsak a három műsorvezető.

Vasárnap este ismét három meccs élő közvetítését láthatták a nézők, két könnyen felejthető mérkőzés után Rácz Jenő és Kabát Péter csatáját hagyták a szerkesztők a show legvégére - aki kibírt ennyi időt a képernyő előtt, láthatta, ahogy a szakács brutálisan kiüti a korábbi NB I-es focistát.

Forrás: Sztárbox

Rácz olyan brutálisan eltálalta az egykori sportolót, hogy eszméletlenül, kicsavart testhelyzetben került a földre, ahol egy ideig ájultan feküdt. A ringbe zokogva ugrott fel a barátnője, akit többször közelről mutatott a kamera, miközben az orvosok vizsgálták Kabátot. Ez a néhány másodperc, a szerencsétlen ütés okozott csak némi izgalmat, egyébként szörnyen unalmasra sikerült az utolsó negyeddöntő. Bár rövid idő után Kabát Péter jobban lett, felmerült az agyrázkódás gyanúja, így a helyszínről mentő szállította kórházba. 

Nem csoda, hogy az RTL Klub igyekszik mindent bevetni, még a "sztárjai" testi épségét is veszélybe sodorja,  idén ugyanis hatalmasat buknak a nézettségi versenyben a TV2-vel szemben. Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója néhány hete magyarázkodott a rossz nézettség miatt, szerinte sok döntésük nem találkozott a nézők ízlésével - ezzel nehéz vitatkozni.

Úgy tűnik, a The Voice hatalmas bukása után most a Sztárbox durva kiütéseiben bíznak, de néhány percnyi mérkőzésért biztosan egyre kevesebben kapcsolnak az RTL Klub több órásra nyújtott, unalmas sportműsorára. Hiszen vele szemben ott van a sokkal sikeresebb Sztárban Sztár leszek.