Szombat este Hunyadi Donatella és Bődi Dénes búcsúzott a Dancing with the Stars-tól, a színpadon pedig megcsókolták egymást. Most elmondták, mi történt köztük valójában.

Kiszel Tünde sem hagyta szó nélkül a lánya kiesését a Dancing with the Starsból, illetve elmondta a véleményét Bődi Dénesről is, akit a lánya élő adásban csókolt meg a koreográfia végén, erről is olvashat.

Donatella Bődi Dénes oldalán elképesztően menetelt a show-ban, és mint mondta, cseppet sem szomorúak az eredmény miatt, sőt, inkább boldogok, hogy eljutottak idáig. Úgy érzi, hogy megnyerte a fődíjat a műsorral. 

Kattintson a képre, galéria nyílik!Fotó: Csudai Sándor - Origo

 "Én ezzel a műsorral szerintem csak nyertem. Nagyon sokat jelent nekem, hogy megmutathattam magam ország-világ előtt, egy olyan formában, ahogy még soha. Eddig ugyanis elzárkóztam a médiától, ami egyébként egy tudatos döntés volt, mert nem éreztem úgy, hogy lenne egy jó lehetőségem arra, ahol tényleg meg tudom mutatni magam. A Dancing viszont ilyen volt" – kezdte a Borsnak Donatella, akinek egyúttal egy missziója is volt ezzel a műsorral. Szerette volna, ha megismerik az emberek a valódi énjét, és látják azt, hogy ki is ő valójában. 

Nem ez volt az utolsó táncuk

Az utolsó adásban egy csók is elcsattant,  profi táncosnak még a rúzst is le kellett törölnie a szájáról az eset után.

"Ennek a csóknak története van. Minden adás alkalmával ugyebár egy történetet mesélünk el, és ez a Cha Cha Cha koreográfiánk alatt sem volt másképp. Donatellának az volt a szerepe, hogy eljátssza az én rajongómat. A sztori szerint lefeküdt aludni, és azt álmodta, hogy együtt bulizunk, amit egyébként egy Katy Perry videóklip inspirált. Mindezt pedig egy színpadi csókkal koronáztuk meg, hogy az ő fiktív karakterének az álma beteljesüljön – tette hozzá a profi táncos, aki reméli, hogy nem ez volt az utolsó táncuk Kiszel Tünde lányával.