A színész a Farm VIP-ben szerepel a TV2-n.

November 20-án indul újra a Farm VIP: az első évadot az exatlonos Novák Zalán, a másodikat a zenész Fehér Holló nyerte, a harmadikat pedig ifj. Schobert Norbi. A reality újfent Demcsák Zsuzsával és Gáspár Zsolttal tér vissza, itt nézhet sok képet a szereplőkről.

Balogh Edina az idei évadban szerepel, nagyon nehéz lelki utazás volt neki, korábban sokkal könnyebbnek gondolta. "Fizikálisan, mentálisan, mindenhogy nehéz időszak volt. Olyan sokszor léptem át a saját a határaimat. Ezért nagyon hálás vagyok ennek a műsornak, hogy megismertem olyan oldalamat, ami erősít engem. Ott egy hét olyan volt, mintha kinn egy hónap lett volna. Minden percét megéltük. Mentálisan, érzelmileg igénybe vett mindenkit folyamatosan a verseny, nem kalandtáborba csöppentünk. Minden percünkben történt valami, nem volt soha pihenés, csak éjjel: akkor kellett, hogy lecsengjen a nap" - mesélte az Origónak. Az interjút itt olvashatja.

tv2

 Úgy tűnik azonban, nem csak Balogh Edinának volt nehéz a Farm VIP, ugyanis Rékasi Károly már az elején sírva omlott össze, a többiek próbálták vigasztalni:

 Hogy mi történt pontosan, az ma este kiderül, 19.55-től a TV2-n.