Szabó Zsófi előszeretettel mutogatja magát a közösségi oldalán, ahol számtalan dicséretet, bókot gyűjt be a követőitől, legújabb fotója azonban nem várt vitát indított el a kommentelők között.

Ontja magáról a szexi fotókat Szabó Zsófi, akit az sem zavar, hogy sokan kritizálják a magamutogatása miatt. Az egykori sorozatszínésznő most egy merész dekoltázsfotót mutatott a követőinek, egy mélyen kivágott ruhában, felülről fotózta melleit, mégsem aratott vele osztatlan sikert, ugyanis többek szerint manipulálja a fotóit.

A vállad nagyon lecsúszott a karodra, igazíts egy kicsit rajta! - írta az egyik kommentelő, aki szerint Szabó Zsófi túlzásba viszi a filtert a képein.

"Talán nem sárga tetszik lenni az irigységtől...? Muszáj valamit ide kommentelni, igaz? Nem bírja ki" - vette védelmébe az egykori sorozatszínésznőt egy másik követője.

Most itt tényleg amorf, egyetértek, ha nem is szabad észrevenni - válaszolt valaki más, aki egyetértett a kritikával, de volt olyan, aki Szabó Zsófi túl nyárias öltözetét kifogásolta.