Köszönet a vásárlóknak és a kollégáknak!

Vágólapra másolva!
Hálásak vagyunk a Tesco vásárlóinak és munkatársainak.
Vágólapra másolva!

Az idei év nem volt könnyű, sokan kerültek nehéz helyzetbe és szorultak támogatásra. A Tesco éppen ezért szeretne köszönetet mondani azoknak, akik nélkül nem működhetnének az áruházak, és nem kaphatnának több tíz millió forintnyi segítséget a rászorulók.

Köszönjük vásárlóinknak, hogy ebben a rendkívüli évben is velünk voltak, és a Tescóban vásároltak. Köszönjük, hogy türelemmel fordulnak munkatársaink, valamint a többi vásárló felé, és betartják a mindenki egészségét és biztonságát szolgáló intézkedéseket.

Vásárlóink nélkül nem tudnánk működtetni napi élelmiszermentő programunkat. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közös kezdeményezésben a programban résztvevő áruházakban a nap végén megmaradt, de még fogyasztható pékárut, zöldséget és gyümölcsöt ajánlja fel a Tesco jótékony célra. A programnak köszönhetően országszerte nagycsaládosok, hajléktalanok, idősek és még számos nehéz helyzetben élő kaphat naponta élelmiszert.

Köszönjük vásárlóinknak, hogy az Élelmiszerbank karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtő akciójában egyetlen hétvége alatt 128 tonna élelmiszert ajánlottak fel a rászorulók számára, valamint közel 5 millió forint értékben vásároltak online adománycsomagot.

A Tesco évről-évre csatlakozik a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kuponos adománygyűjtő akciójához, amelyben a vásárlók az ország legnagyobb adománygyűjtő csapataként rendszeresen bizonyítják, hogy fontos nekik a gyerekek és családok támogatása. Idén, nekik köszönhetően a Tesco 20 millió forinttal támogatta a szervezet Iskolakezdés együtt! jótékonysági felhívását. Karácsonyig még zajlik a szeretet.éhség. kampány, ahol 250 forintos kuponok vásárlásával bárki hozzájárulhat – az áruházakban és online egyaránt –, hogy a rászoruló családok karácsonya is boldog legyen. A kampány első pár hetében máris közel 25 millió forint adomány gyűlt össze. Köszönjük vásárlóinknak, hogy még egy ilyen nehéz év végén is segítenek azoknak, akiknek igazán nagy szükségük van rá!

A koronavírus és hatásai azonban nemcsak a rászorulókat hozták még nehezebb helyzetbe, a kisebb civil szervezeteket, segítő csoportokat is megviselték az elmúlt hónapok. A Tesco számára fontos, hogy segítse azokat a közösségeket, ahol munkatársai, vásárlói élnek. Ezért hoztuk létre „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű programunkat, amelyben helyi szervezetek környezetszépítő, közösségépítő és oktató-felzárkóztató pályázatait támogatjuk. Idén biztonsági okokból nem áruházi szavazás döntött a végső támogatási összegekről, ezért az eredeti keretet megnövelve minden, a szakértő zsűri által a szavazási körbe továbbjuttatott szervezet 250 000 forintos hozzájárulásban részesült, hogy megvalósíthassa kezdeményezését. Köszönjük nekik, hogy gondoskodnak a szűkebb környezetükről, és hozzájárulnak a közösség fejlődéséhez!

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük munkatársainknak, hogy elkötelezetten és fáradhatatlanul végzik a munkájukat, így a rendkívüli körülmények ellenére is mindig számíthatunk rájuk.