A Mars-kutatás legújabb eredményei a Jövő Házában

2007.07.17. 15:29

2007-ben tovább folytatódik az űrkutatás és csillagászat iránt érdeklődők számára szervezett ismeretterjesztő rendezvénysorozat a budapesti Jövő Házában. Az utolsó alkalommal a Naprendszer-kutatás különösen izgalmas célpontjáról, a Marsról lesz szó, amelyet napjainkban 5 űrszonda vizsgál, s hamarosan útnak indul felé egy újabb amerikai leszállóegység is, hogy választ keressen az emberiség egyik legalapvetőbb tudományos kérdésére...

Az ismét csütörtökönként megrendezésre kerülő Világűr Klub utolsó előadását Sik András tartja, A Mars-kutatás legújabb eredményei címmel, amelyben szó esik majd az elmúlt évek meghatározó felfedezéseiről valamint a marsi élet lehetőségéről is, természetesen közérthető módon és a vörös bolygó felszínéről készült kiváló minőségű felvételek bemutatásával.

Időpont: 2007. július 19., csütörtök, 18:30-20:00.

Találkozó: 18:15-től a Jövő Háza kiállítás bejárata előtt.

Azok számára, akik nem rendszeres látogatói a Világűr Klub rendezvényeinek, előzetes regisztráció a vilagurklub@jovohaza.hu email-címen lehetséges. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A Világűr Klub látogatása ingyenes.

Klubvezető: Sik András
További információ: http://www.jovohaza.hu/vilagurklub
Cím: Budapest, II. kerület, Fény utca 20-22.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK