Összefirkálták az egyik űrrepülőgépet

Összefújkálták a NASA egy űrrepülőjét Houstonban, graffiti
Vágólapra másolva!
Rasszista és politikai graffitikkel dekoráltak ki egy kiállított űrrepülőgép másolatot a NASA houstoni kiállítóközpontjában.
Vágólapra másolva!

"Houston, mi vagyunk a probléma" - ezt és más politikai és rasszista feliratokat firkáltak egy élethű űrrepülőgép modellre Houstonban, a NASA Johnson Űrközpontjában múlt héten. Az elkövetők egy plüssmedvét is rajzoltak az űrrepülőgép oldalára.

Összefirkáltak egy űrrepülőt Rasszista és politikai graffitikkel dekoráltak ki egy kiállított űrrepülőgép másolatot a NASA houstoni kiállítóközpontjában. "Houston, mi vagyunk a probléma" - ezt és más politikai és rasszista feliratokat firkáltak egy élethű űrrepülőgép modellre Houstonban, a NASA Johnson Űrközpontban múlt héten. Az elkövetők egy plüssmedvét is rajzoltak az űrrepülőgép oldalára. A feliratokat még szerda reggel vette észre egy buszsofőr, és néhány órával később már le is takarták azokat, így a délutáni látogatók már nem érzékeltek semmit a rongálásból. A graffitiket azóta már le is festették. A 37 méter hosszú űrrepülőgép másolat 2012-ben érkezett Houstonba a floridai Kennedy Űrközpontból, ahol előtte 18 évig volt látható. Az űrrepülőt idén októberben Independence-nek, vagyis Függetlenségnek nevezték el. A világűrt megjárt Discovery, Enterprise és Endeavour űrhajókból álló eredeti flottát 2012-ben nyugdíjazták, és a gépeket Virginiában, New Yorkban és Kaliforniában állították ki.

A feliratokat még szerda reggel vette észre egy buszsofőr, és néhány órával később már le is takarták azokat, így a délutáni látogatók már nem érzékeltek semmit a rongálásból. A graffitiket azóta már le is festették.

A 37 méter hosszú űrrepülőgép-másolat 2012-ben érkezett Houstonba a floridai Kennedy Űrközpontból, ahol előtte 18 évig volt látható. A gépet idén októberben Independence-nek, vagyis Függetlenségnek nevezték el. A világűrt megjárt Discovery, Atlantis és Endeavour űrhajókból álló eredeti flottát 2012-ben nyugdíjazták, és a gépeket Virginiában, Floridában, illetve Kaliforniában állították ki, míg az űrrepülőgép-rendszer tesztelésére használt, a világűrben nem járt Enterprise New Yorkban látható.