Szelfivideót csinált magáról a gorilla

gorillaszelfi, gorilla, kamera, természetfilm
A gorilla pár percig nyugodtan játszott a kamerával
Vágólapra másolva!
Igazán exhibicionista gorillával találkoztak az amszterdami természetfilmesek, akik Ugandában készültek anyagot felvenni – az állat felfigyelt az állványra szerelt kamerára, és különleges szelfivideót készített vele magáról.
Vágólapra másolva!

Bár valószínűleg a gorillának fogalma sincsen, hogy egy kamerát szagolgat és nyalogat éppen, mégis úgy tűnik, mintha szándékosan készítene felvételeket saját magáról. A különleges videó annak köszönhető, hogy az eszköz végig be volt kapcsolva, miközben az állat odamerészkedett a felállított kamerához és megvizsgálgatta.

A gorilla pár percig nyugodtan játszott a kamerával Forrás: YouTube

A videót egyébként két amszterdami filmkészítő kamerája vette fel, akik Ugandába érkeztek, hogy anyagot készítsenek a helyi vadvilágról, amit aztán egy virtuális szafari megalkotásához használnának fel a Matoke Tours felkérésére, olvasható a Fox 6 weboldalán.

A felvételeken látható gorilla elég fiatal, nagyjából három éves lehet, és nagyon kíváncsi. Az állat

a videósok orra elől nyúlta le a kamerát,

ezért feltételezhető, hogy egyáltalán nem ijedős – a tolvajlás eredményére pedig a filmkészítők sem panaszkodhatnak, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy szelfizett egy gorilla a kamerájukkal.