Elárverezték a világ legnagyobb kitömött péniszét

bálnapénisz
Íme a hatalmas, ámde könnyű bálnapénisz
Vágólapra másolva!
Egy 19. században preparált, 167 centiméteres pénisz került nemrég árverésre az Egyesült Királyságban. Mielőtt a férfiakat elöntené a sárga irigység, eláruljuk, hogy egy bálnapéniszről van szó. Így már korántsem meglepő a tekintélyes méret.
Vágólapra másolva!

Még az általában benevezett árverési tárgyak közül is kiemelkedően furcsa tétel került kalapács alá a brit Sworders évente megrendezett „Szokatlan dolgok” árverésén. Az egyik jelentkező egy 19. századi kitömött bálnapéniszt ajánlott fel megvételre.

A Sworders szakértője, Mark Wilkinson elmondta, hogy nagyon felvillanyozódott, amikor árverésre kínálták ezt a tárgyat, amely egy magángyűjtő birtokában volt mintegy 20 éve.

A preparált pénisz 167 centiméter hosszú, és majdnem 30 centiméter átmérőjű a legvastagabb részénél. Szerencsére nem túl nehéz, csupán 9 kilogramm, ezért tud olyan könnyedén pózolni vele Wilkinson „élete fotóján”.

Íme a hatalmas, ámde könnyű bálnapénisz Forrás: SWORDERS FINE ART

A kis súly oka az, hogy a kitöméshez szőrt – valószínűleg lószőrt – használtak. Az eladó elmesélte, hogy a régi időkben dohányt tartottak az ehhez hasonló bálnapéniszekben, mert ezekben a dohány megőrizte a nedvességét és a frissességét a hosszú utazások alatt.

A pénisz kikiáltási árának meghatározása is kihívást jelentett, mondta Wilkinson, hiszen egyszerűen semmi viszonyítási alap nem volt a korábban elárverezett tárgyak között. Egyetlen hasonló tárgyat talált az Izlandi Péniszmúzeumban, de annak értékét nem határozták meg.

Még az a lehetőség is felmerült, hogy az aukciós ház nyakán marad a tétel, hiszen ki akarhat megvenni egy óriás „répát”, amire a pénisz hasonlít.

Déli simabálna Forrás: Biosphoto/Franco Banfi / Biosphoto/Franco Banfi

Végül a Sworders elfogadta a tulajdonos becslését, aki 4500 és 5800 közötti értékűre saccolta a darabot. Ez végül helyesnek bizonyult, mert kevés híján 6000 dollárért kelt el az árverésen.

A pénisz azonban csak a kitömött péniszek között csúcstartó, a bálnák világában ennél jóval hosszabb péniszt is megfigyeltek.

Pár éve a kutatóknak sikerült lefilmezniük a déli simabálnák párzását. A képek alapján nagy pontossággal meg tudták határozni a pénisz hosszát, ami 4 méternek bizonyult. Ehhez társul az egy pár, egyenként egytonnás here.

A képeket itt nézheti meg!