A Bambi Black művésznéven filmező 33 éves Kirsty Collins a plasztikai beavatkozások megszállottja. Nemrég egy új ajakfeltöltést próbált ki, amitől az ajka a négyszeresére duzzadt. Ijedtében rögtön a sürgősségire sietett.

Collins nem először esett már át különböző plasztikai beavatkozásokon, így az ajkát sem először töltette fel. Nemrég azonban úgy döntött, hogy átszabatja az arcát és ehhez kicserélteti a régi ajakfeltöltést egy újra.

A szépészeti beavatkozás azonban nem várt komplikációkkal járt. A beavatkozáshoz használt új szer súlyos allergiás reakciót váltott ki: a művésznő ajka a négyszeresére dagadt. A sztárról készült képeket itt tekintheti meg.

Ez egy jól sikerült ajakfeltöltésForrás: rhinoplastysydney.com.au

Collins szerencsére nem habozott és azonnal a sürgősségire sietett, ahol az orvosok gyógyszerekkel hamar lelohasztották a megduzzadt ajkat.

Collins az eset után elmondta, hogy továbbra sem akar lemondani a különféle szépészeti beavatkozásokról, csak azt sajnálja, hogy az ajakfeltöltés előtt nem végeztetett el egy allergiatesztet a befecskendezéshez használt anyaggal kapcsolatban.

Forrás: Mail Online