A 21 éves Jordan Lindsey a Bahamákon búvárkodott, amikor cápák vették körül, majd meg is támadták. A lány jobb karját az egyik cápa szinte teljesen leharapta, mielőtt megpróbált kiúszni a partra.

Az eset Rose Islanden történt június 26-án, miközben a fiatal kaliforniai nő a Bahama-szigeteken nyaralt családjával. A lány anyja tehetetlenül kiáltozott, hogy figyelmeztesse lányát a támadás előtt.

A szívszaggató pillanatokról nyilatkozva a lány apja azt mondta, hogy az első cápa szinte teljesen leharapta lánya jobb karját, mielőtt megpróbált volna kiúszni a partra. 

Jordan LindseyForrás: GoFundMe

Több ember is a vízbe ugrott, hogy próbáljon segíteni a lánynak. 

Az anya elkezdett úszni lánya felé, kiabálva, hogy Jordan, ússz ide hozzám,ekkor vette észre, hogy a lány egyik karjának nagy része hiányzik. Majd jött egy másik cápa is, amely kiharapott egy hatalmas darabot a lányból. Ököllel ütötte a cápákat, mire sikerült lányát kihúzni a vízből egy közeli sziklás helyre, ahonnan egy csónak vitte vissza őket a partra. 

Jordan gyakorlatilag az anyja kezében halt meg.

Apja megcsókolta lánya homlokát és azt mondta, később találkozunk. 

Elmondta azt is, hogy minden éjszaka sír a tragédia óta. 

Egy texasi orvos, a 32 éves Jace Holton szintén azon a turistahajón volt, amelyen Jordan a szüleivel, és képet is készített a cápáról a támadás után. Holton elmondta, hogy 45 perccel a támadás előtt ugyanazon a helyen búvárkodott, ahol Jordan is - olvasható a Mirror oldalán.