A népszerű énekes szerint idegen technológia került a birtokába

Tom DeLonge
Vágólapra másolva!
A Blink-182 egykori énekese, Tom DeLonge a New York Timesnak elmondta, valószínűleg „ufóból származó egzotikus anyagminta" került a birtokába – szúrta ki a Futurism című tudományos portál.
Vágólapra másolva!

DeLonge még 2017-ben hagyta ott a zenekarát, hogy új projektjére fókuszáljon: az általa alapított To the Stars Academy of Arts & Sciences nem kevesebbre vállalkozik, minthogy a földönkívüli civilizációk utáni kutatást támogassa és segítse. A szervezet az elmúlt hetekben azzal került a hírekbe, hogy az amerikai hadsereg egyik titkosított videóját kiszivárogtatta. A felvételen a vadászpilóták egy különös objektum nyomába erednek. Az amerikai haditengerészet megerősítette, a felvétel valódi, azon azonosítatlan objektumok láthatóak.

DeLonge azt nem árulta el az újságnak, pontosan milyen anyagra sikerült szert tennie, ahogy azt sem, köze van-e a matériának a fenti videóhoz. Jelenleg olyan kutatókat keres, akik hitelesen meg tudják vizsgálni a mintadarabot.

Tom DeLonge Forrás: AFP/2011 Getty Images/Ethan Miller

– mondta Luis Elizondo, a csoport egyik vezetője. „Az utolsó dolog, amit szeretnénk, az a konklúziók idő előtti levonása. Majd a kapott adatok eldöntik, mi is az anyag valójában" – tette hozzá.