Bűnügyi helyszínelők a Semmelweis Egyetemen

Semmelweis
Helyszínelés a Semmelweis Egyetemen
Vágólapra másolva!
A bűnügyi sorozatok helyszínelőinek bőrébe bújhatnak, akik időben regisztrálnak a Semmelweis Egyetem ingyenes rendezvénysorozatának decemberi programjára. A negyedik Semmelweis Egészség Napon ugyanis a többi között az Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet és az orvostanhallgatók számára fenntartott Anatómiai Múzeum is megnyitja kapuit a látogatók előtt.
Vágólapra másolva!

Az egyetem Anatómiai Tömbjében megrendezett korhatárhoz kötött előadásokon és interaktív programokon túl, december 6-án az egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében, valamint az Elméleti Orvostudományi Központban a családokat is várják a szervezők érdekes előadásokkal, workshopokkal, személyre szabott állapotfelméréssel és életvezetési tanácsadással.

A gyerekek számára Mikulásváró játszóházzal és Teddy Maci Kórházzal készültek, sőt, a nap folyamán maga a Mikulás is ellátogat a helyszínre.

Helyszínelés a Semmelweis Egyetemen Forrás: Kovács Attila - Semmelweis Egyetem

Részletes program és jelentkezés a semmelweis.hu/250 oldalon, a Semmelweis Egészség Napok fülre kattintva. A regisztráció november 14-én délelőtt nyílik meg.

Időpont: 2019. december 6. 14:00 – 22:00
Helyszínek: Elméleti Orvostudományi Központ, Nagyvárad téri Elméleti Tömb, Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet