A The Mirror oldalán osztottak meg felvételt, mely szerint a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkban karnyújtásnyira kerültek turisták egy oroszlánhoz, miközben autójukban ülnek. Egyikük megpróbált kinyúlni az ablakon, a felvétel is bizonyítja, hogy ilyet nem szabad csinálni.

Minden ember nagyon szerencsésnek érezheti magát, ha néhány centiméterről láthat egy oroszlánt, megérinteni, megsimogatni azonban nem szabad őket. Ahogy a felvételen is látszik, a vadállat látszólag örül, vagy legalábbis közömbös egy ideig, amíg csak kamerázzák, de amikor túl közel akarnak kerülni hozzá, a turistákra néz és morog egy hatalmasat, ugrásra készülve. Ettől az autóban ülők pánikba is esnek.Csukd be az ablakot, csukd be az ablakot- mondja valaki halkan a felvételen.

Az egyik videómegosztón a hozzászólók a legbutább turistáról beszélnek, aki egy hímoroszlán simogatásáért cserébe majdnem az arcával fizetett. Akár az életébe is kerülhetett volna, vagy csak kitilthatták volna a parkból.

Egy másik kommentelő szerint az ilyen embernek bolha nagyságú agya van a két füle között. Valaki pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy az oroszlánok iszonyatosan erősek, így az autó üvege nem tartotta volna vissza az állatot - olvasható a The Mirror oldalán.