Kocka alakú idegen űrhajó bukkant fel a Nap előtt

UFO
Ufo? Nem, adathiány
Vágólapra másolva!
Az ufóvadászok olyan NASA fotókat osztottak meg, amelyek szerintük egy hatalmas, kocka alakú űrhajót ábrázolnak, amint elrepül a Nap előtt.
Vágólapra másolva!

Miután alaposan tanulmányozták azokat a képeket, amelyeket a NASA SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) napfigyelő műholdja készített és nemrég jelentette meg az amerikai űrügynökség, az idegen létformák megszállottjai arra a következtetésre jutottak, hogy egy óriási ufót vettek észre a Nap közelében.

Az ismert alienvadász, Scott Waring szerint az ufó legalább tízszer akkora, mint a Föld sugara. Mivel a Föld sugara kerekítve 6370 kilométer, így az ufó akár 63 370 kilométer hosszú is lehet.

Az ufológusok által idegen űrhajónak vélt kocka alakú tárgy a Nap felszíne előtt (a kép nem valós színű, ezért nem a megszokott narancsszínű a Nap) Forrás: NASA

Waring azt is feltételezi, hogy az ufó a Nap magjából jött, ahol csillagunk hatalmas energiájából töltötte fel készleteit.

Ufo? Nem, adathiány Forrás: NASA

Sajnos azonban a NASA szakemberei hamar kiábrándították a hívőket. A NASA napfizikusa, C. Alex Young elmondta, hogy ez olyan jelenség, amivel sokszor találkoznak a SOHO eredményeit elemző tudósok: egyszerű adatkimaradás. Ha a SOHO/EIT által küldött adatfolyamot valami megzavarja, akkor az elvesztett adatok helyén fekete folt látható csak.