Kutya mama egy kis libát adoptál-videó

ausztrál pásztorkutya
Mint minden fajtát, az ausztrál pásztorkutya kölyköket is szocializálni kell, hogy boldoguljanak, amikor szembekerülnek új emberekkel és környezettel később az életben.
Vágólapra másolva!
 Egy ausztrál pásztorkutya adoptált egy kislibát és az újszülött kiskutyái közé betette az alomba. Amikor a kisliba eltotyog, a kutya ismételten megragadja és visszateszi az alomba a többiek közé.          
Vágólapra másolva!

Az ausztrál pásztorkutyák természetüknél fogva hatékonyak és kötelességtudók. Amikor úgy gondolják, hogy valaki kilóg a sorból, megragadják sarkuknál fogva – ezek lehetünk mi, a gazdi, gyerekek és más kutyák. Míg ez a viselkedés egyszerűen ösztönös terelő hajlamukból adódik, a családban nem elfogadható. A megfelelő pozitív kondicionálás és képzés segít csökkenteni ezt a szokást. A pozitív megerősítés tudományon alapszik.

Ha a gazdi nem ad nekik pozitív, lebilincselő, és megfelelő munkát, akkor ők fognak destruktív feladatokat teremteni, például szétszedik a kanapét.

Mint minden fajtát, az ausztrál pásztorkutya kölyköket is szocializálni kell, hogy boldoguljanak, amikor szembekerülnek új emberekkel és környezettel később az életben. Forrás: https://www.dailypaws.com/dogs-puppies/dog-breeds/australian-cattle-dog

Az ausztrál pásztorkutya intelligens munkakutya, terelő fajta, szükságe van a napi munkára. Aktívak, szeretnek frizbizni, labdázni, vagy bármely szabadban végzett játékot.

Néhányan úgy vélik, ha a kutyákat engedelmességre tanítják, elfojtják a természetüket. De minden kutya igényli a megfelelő pozitív megerősítéseket és irányítást - különösen az ausztrál pásztorkutya. Éles intellektusuk van, kivételes problémamegoldók, és az őrző felelősséget komolyan veszik. Határtalan energiával és agilitással bírnak, valamint határtalan tanulási potenciállal.

A gazdival lojális, arátságos, szeretetteljes, de az idegeneket lehet, hogy nem gyorsan fogadja el.

@meaghanmadison

Goose is the trouble child #foryoupageofficiall

♬ Hell To Da Naw Naw Naw - Bishop Bullwinkle

(Forrás: Daily Paws)