Csodababa született Indiában: négy karja és négy lába van

Laksmi a gazdagság és a jószerencse hindu istennője
Vágólapra másolva!
Egy "csodababa" váltott ki hitetlenkedést Indiában, miután négy karral és négy lábbal született. A csecsemőt, akit a "természet csodájaként" ünnepeltek és Isten reinkarnációjához hasonlítottak, a hétvégén hozták világra az ország északi részén fekvő Hardoi városában.
Vágólapra másolva!

A linken megtekinthető fotókon és videókon látható, hogy a csecsemőnek a hasához egy plusz pár karja és lába van rögzítve, ami valószínűleg a polymelia esete, egy születési rendellenesség, amely a szokásosnál több végtagot eredményez.

A gyermeket, aki majdnem 3 kilós súllyal született, India legnépesebb régiójában, Uttar Pradesh államban, a Shahabad közösségi egészségügyi központban hozta világra Kareena nevű édesanyja.

Az anyuka szombaton került kórházba, miután fájdalmakat érzett, és nem sokkal később megszülte gyermekét. Állítólag mind az anya, mind a gyermek egészséges és jól van.

A helyi média beszámolói szerint az emberek özönlöttek a gyermekhez, miután a szülés híre elterjedt a környéken, és a kisgyermeket a "természet csodájaként" üdvözölték.

Laksmi a gazdagság és a jószerencse hindu istennője Forrás: Wikipedia

Mások szerint a gyermek Laksmi, a gazdagság, a szerencse, a hatalom, a szépség, a termékenység és a jólét hindu istennőjének reinkarnációja lehet.