Fapados jellegű étterem indítását tervezi egy budapesti vendéglátóipari vállalkozás. A tervek szerint, minél előbb rendelik meg a vendégek az ételt, annál olcsóbban fogyaszthatnak - írja csütörtöki számában a Világgazdaság.

A fapados étterem alapötletét a márciusban a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett torkos csütörtök nevű éttermi akció képezte, amelynek keretében 50 százalékos kedvezménnyel fogyaszthattak a vendégek az ország mintegy 500 éttermében.

A lap információi szerint a fapados étterem lényege az lenne, hogy a vendégek online módon előre rendelhetnék meg az ételeket egy, a szokásosnál valamivel szűkebb kínálatból, s a fogásokat egy kényelmes, ám praktikus berendezésű étteremben szolgálnák fel számukra.

A tervek szerint a fogások ára 800 és 1500 forint között lesz, s az ár annál alacsonyabb, minél előbb érkezik a megrendelés.

A fapados étterem tulajdonosa a Világgazdaságnak elmondta, hogy a Torkos csütörtökhöz hasonló áprilisi akciójuk alatt, már működő éttermüket két hét alatt 1700-an keresték fel - írja a Világgazdaság.