Megválasztották a magyar Miss Turizmust

2007.02.04. 16:43

A döntőbe jutott 20 lány közül Kriston Viktória lett az idén Miss Turizmus. A magyarországi turizmushoz kötődő szépségversenyt szombaton este rendezték meg a budapesti Olof Palme Házban.

Kriston Viktória 21 éves, Egerben született, jelenleg az ELTE politológiai szakos hallgatója. Tanulmányai mellett modellként is szerepel rendezvényeken.  Első udvarhölgye a 23 éves budapesti Gra:ff Dóra Eszter, második udvarhölgye a 25 éves Dunavarsányban élő Bódogh Edina lett.

A lányok utcai-, fürdő- és estélyi ruhában vonultak fel, de szépségük mellett a zsűri turisztikai ismereteiket is értékelte. A harmadik alkalommal megrendezett szépségversenyen idén először kellett a döntőbe jutott lányoknak turisztikai témakörben tesztet kitölteniük, amelynek eredménye a pontozás részét képezte.

A szépségkirálynő és udvarhölgyei értékes nyereményeket, külföldi és belföldi utazást, valamint szépségcsomagokat nyertek.

Forrás: MTI

Bódogh Edina, Kriston Viktória, Gráf Dóra Eszter

Miss Turizmus Magyarországot fogja képviselni a Miss Tourism Worldon, vagyis a nemzetközi turizmus szépségversenyén, amelyről egyelőre még nem tudni, hogy pontosan hol és mikor rendezik meg, de várhatóan még tavasszal sor kerül rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK