Folytatódik a .travel népszerűsítése

2007.02.08. 15:15

A Szingapúrban tartott Ázsiai Turisztikai Fórumon (ATF) a régió országai és turisztikai hivatalai közül már többen lefoglalták szervezeteik számára a .travel kiterjesztésű domainneveket.

Elsőként maga a fórum szervezőbizottsága vette birtokba új internetes elérhetőségét, s a www.atf2007.travel oldalon tette közzé programját, éves jelentéseit, hosszú távú elképzeléseit és folyamatban lévő projektjeit.

A Délkelet-Ázsiában található országok politikai, gazdasági és kulturális együttműködését elősegítő nemzetközi szervezet az ASEAN is elindította tíz tagországának turisztikai lehetőségeit összefoglaló internetes honlapját a www.visitaseas.travel címen.

Ezzel nemcsak thaiföldi és szingapúri utazási lehetőségekről tájékozódhatunk, hanem ugyanígy Brunei, Kambodzsa, Indonézia, Laosz, Malajzia, Myanmar, Fülöp-szigetek, és Vietnám ajánlatait, valamint hivatalos közleményeit is elérhetjük egy helyen.

A régió turizmusában legnagyobb sikereket élért Thaiföld, Brunei és Szingapúr nemzeti turisztikai hivatali, saját önálló honlapjaik elérhetőségét is megváltoztatták csakúgy, mint a Szingapúri utazási irodák szövetsége.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK