Szarvas lett az év települése

2007.02.14. 13:22

Szarvas nyert a Magyar Televízió Főtér című műsora által meghirdetett "Az év települése" versenyen az idén, amihez a Magyar Turizmus Zrt. különdíjat ajánl fel - közölte az MT Zrt. szerdán a távirati irodával.

Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Babák Mihály, Szarvas város polgármestere ünnepélyes keretek között szerdán írta alá az együttműködési megállapodást Szarvason.

A Magyar Turizmus Zrt. ugyanis minden évben különdíjat ajánl fel a Magyar Televízió Főtér című műsora által - az idén harmadik alkalommal - meghirdetett "Az Év települése" verseny nyertesének. A különdíjat, a kiemelt promóciós támogatást a nyertes település egy éven keresztül élvezheti.

A nézők 2006. évi szavazatai alapján "Az év települése" cím nyertese 2007-ben Szarvas városa lett, 2.810 szavazattal. A promóciós együttműködés nem pénzbeli támogatást jelent, hanem az MT Zrt. meglévő kommunikációs csatornáinak a felhasználását a nyertes város turisztikai kínálatának, programjainak, eseményeinek népszerűsítésére. Az Év Települése 2004-ben Kőszeg, 2005-ben pedig Veszprém volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK