Online utasfelvétel az easyJetnél is

2007.02.21. 13:07

Az easyJet, diszkont légitársaság a Ferihegyi Repülőtéren is bevezeti az online check-in, azaz utasfelvételi rendszert - jelentette be a légitársaság szerdán.

A közlemény szerint azoknak az utasoknak, akik csak kézipoggyásszal utaznak, és igénybe vették az online check-in szolgáltatást, elegendő mindössze 25 perccel a felszállás előtt megjelenni a beszálló kapunál. Az online check-in rendszert már számos európai repülőtéren nagy sikerrel alkalmazzák - jegyzi meg a légitársaság.

Az online check-in esetében az utasoknak nem kell mást tenniük, mint kinyomtatni beszállókártyájukat saját számítógépükön. Más légitársaságokkal ellentétben, az easyJet engedélyezi, hogy a beszállókártyát a foglalás időpontjában nyomtassák ki az utasok, így nem szükséges még egyszer bejelentkezni a honlapon közvetlenül az indulás előtt - fűzik hozzá.

A légitársaság tervei szerint a következő hónapokban további európai célállomásokon is bevezetik az online szolgáltatást.

Az easyJet jelenleg 121 repülőgépet működtet, 285 útvonalon, Európa 19 országának 72 repülőtere között. A légitársaság több mint 33 millió utast szállított az elmúlt 12 hónapban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK