Játsszon és nyerjen palkonyai borkóstolást!

2007.06.26. 11:06

Idén kiemelt fontosságú események ad otthon egy parányi falu, Palkonya, ugyanis e település lesz 2007-ben lesz Európa Kulturális Faluja. A májustól októberig tartó rendezvénysorozat következő rendezvényén a németországi Stoebeck és az észt Kilingi-Nomme mutatkozik be a hétvégén. Játsszon velünk és nyerjen 2 db borkóstolójegyet kóstolópoharakkal!

A játékon való részvételhez és a 2 db kóstolójegy elnyeréséhez nem kell mást tennie, mint helyesen válaszolnia az alábbi két kérdésre:

1. Melyik két európai falu vendégeskedik jún 29-től Júl 2-ig Palkonyán?

Ströbeck - Kilingi Nomme (német - észt ) Porrua - Mellionec (spanyol - francia)

2. A 2007-ben már 13. éve megrendezett Pünkösdi Nyitott Pincék hagyományos ünnepe mellett milyen saját ünnepekeket tart Palkonya?

Május 1-ejei halászlé-főző verseny, és Márton-napi lampionos felvonulás novemberben Katalin-napi bál, és Bolondok napján viccversenyHa tudja a választ, akár azonnal is szavazhat, ha pedig bizonytalan lenne, kattintson az alábbi cikkre, vagy látogasson el a Palkonya -Európa Kulturális Faluja 2007 rendezvénysorozat honlapjára, ahol megtalálja a szükséges segítséget!

Játékszabályok

Az alábbi lehetőségek közül jelölje meg azokat a válaszokat, amelyeket helyesnek tart. Ezt követően a felsorolás alján található mezőbe írja be a mellette látható kulcsszót, adja meg nevét, valamint e-mail címét (az e-mail cím beírására szolgáló ablakba csak valós cím írható).

Egy felhasználó többször is szavazhat, egy órán belül azonban csak egyszer. A sorsoláson a június 29-én 12 óráig beérkezett szavazatok vesznek részt. A nyertes nevét június 29-én délután tesszük közzé az [origo] utazási rovatában, az Utazási Magazinban.