Tetőzik a belföldi turizmus

Vágólapra másolva!
Tetőkertben mutatkozik be a belföldi turisztikai piac kínálata  szeptember 14-16. között a Westend bevásárlóközpontban.
Vágólapra másolva!

A 2500 négyzetméteres Millenium tetőkertben mintegy 200 szolgáltató szinte a teljes magyar idegenforgalmi palettát felvonultatja, a bakancsos turizmustól a különböző kulturális és szórakoztató programokon és sportolási lehetőségeken keresztül a legváltozatosabb igényeket kielégítő szállás- és vendéglátóhelyekig.

A belföldi turizmus minden eddiginél nagyobb ütemben fejlődik, a magyar lakosság igényes és fizetőképes vendégkört jelent. Ehhez az utóbbi években sikeresen felzárkóztak a szolgáltatók, egyre több az olyan magas színvonalú vendéglátóhely, hotel, panzió, étterem, amely elsősorban a belföldi vendégekre számít.

Gyarapodik a gyógy- és wellnesscentrumok száma is, ahol ugyancsak megbecsült vendég a magyar turista - állítja a Főszezon belföldi turisztikai kiállítás és szállásbörze szervezője az Itthon otthon van lapcsalád kiadója, a G-mentor Kft.

A kiállításon a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében bemutatkoznak Magyarország turisztikai régiói. A szolgáltatók számos akcióval, kedvezményekkel, valamint bor- és pálinkakóstolóval várják az érdeklődőket. Emellett szórakoztató programok, sportbemutatók, könnyűzenei produkciók is lesznek. Egyebek közt a Fővárosi Operettszínház művészei adnak elő operett és musical részleteket a hétvégi rendezvényen.