Étkezőkocsin is lehet torkoskodni

2008.01.15. 21:45

Már mostanáig több vendéglátóhely jelentkezett a február 7-i Torkos Csütörtökre, mint tavaly - tudta meg a távirati iroda a Magyar Turizmus Zrt. illetékesétől. Újdonság, hogy cukrászdák és egyes vonatok étkezőkocsijai is csatlakoztak a féláras akcióhoz.

Eddig 720 vendéglátóhely jelezte részvételét a február 7-i akcióhoz, a www.menjunkenni.hu honlapon. Az idén nemcsak vendéglők, hanem cukrászdák és a MÁV-Start Zrt. menetrendjében meghirdetett belföldi IC vonatokhoz kapcsolt étkezőkocsik is jó lehetőségnek tartják a "torkoskodási" projektben való részvételt.

Még most is lehet csatlakozni a kezdeményezéshez. Ennek feltétele, hogy február 7-én mind az étel, mind az ital árából 50 százalékos kedvezményt nyújtsanak a vendéglátósok. Az étel lehet á la carte választású vagy speciális menüsor is.

A Torkos Csütörtökben résztvevő vendéglátóhelyek listája a fenti honlapon január végétől lesz megtekinthető. Ezen kívül a Magyar Turizmus Zrt. úgynevezett torkoskodó katalógust is készít, valamint napilapok mellékletként tájékoztatást ad az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek elérhetőségéről.

KAPCSOLÓDÓ CIKK