Az ország legjobb wellness szállodái

Vágólapra másolva!
Ilyenkor télen a szokásosnál is szívesebben kényeztetjük magunkat valamelyik kényelmes hazai wellness-szállóban. A kínálat manapság már akkora, hogy nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet, de mi megpróbálunk egy kis eligazítást adni olvasóinknak a Vendégváró segítségével. Ismert és kevésbé ismert wellness-hotelek Magyarországon.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

A szálloda Budapesttől 120 km-re (80 km autópálya) Cserkeszőlőben található, területén gyógyvizes-, élmény-, hullám-, úszó-, gyermek-, tanmedencék is találhatók. A háromcsillagos szállodában 16 apartman, 26 kétágyas szoba, valamint 2 lakosztály várja a vendégeket. A négy fő befogadására alkalmas apartmanok légkondicionáltak, ízlésesen berendezett konyhával, nappalival, fürdőszobával és terasszal rendelkeznek.

A hotel wellness-részlegében 2300 méter mélyről feltörő víz jódos, alkálikloridos és hidrogénkarbonátos hévíz kerül a medencékbe. A gyógyvíz mozgásszervi, reumatikus betegségek és nőgyógyászati gyulladások utókezelésére is alkalmas. Ivókúrára is sikeresen alkalmazható, akut és krónikus gyomor- és epebántalmaknál, valamint bronhitis esetén.

A vendégek többféle gyógy-, és frissítő masszázst vehetnek igénybe, és különlegesség, hogy a szálloda két pezsgőfürdőjének és a hozzátartozó finn szaunájának egyikét pedig egyszerre csak egy szoba vendégei vehetik igénybe - így is biztosítva a zavartalan pihenést.

A térség számos programlehetőséget kínál vendégei számára, legyen szó Tiszazug, Szarvas, vagy akár Kecskemét felfedezéséről - derül ki a Vendégváró.hu oldalán.