Érezze magát a Szex és New York sztárjának

Vágólapra másolva!
A Carrie Bradshaw hasonmásoknak szerencséjük van, ugyanis egy New York-i utazási iroda ugyanis potom 15 ezer dollárért bepillantást enged a Szex és New York című sorozat szereplőinek filmbéli mindennapjaiba. A vastag pénztárcájú rajongók az epizódokból ismerhető luxusüzletekben vásárolgathatnak, elegáns szépségszalonokban kezeltethetik magukat, este pedig a sorozatból jól ismert bárokban kortyolgathatják kedvenceik kedvenc koktéljait.
Vágólapra másolva!

A sorozatból készült és tengerentúlon hamarosan bemutatandó mozifilm ismét lángra lobbantotta a sorozat körüli, amúgy sem kis hisztériát. A konjunktúrát igyekszik mindenki kihasználni, ahogy egy helyi utazási iroda, a Szex és New York-túrákat kínáló Destination On Location nevű cég is tesz.

A sorozat tökéletes lehetőséget kínál számunkra, hiszen gyakorlatilag a világ minden pontján népszerű, s nem kell New York-inak lenni ahhoz, hogy valaki értékelni tudja a különböző helyszínek nyújtotta élményeket. A túrára elsőként egy szingapúri hölgy fizetett be, ahol például a sorozat vetítését betiltották - mondta a Reutersnek az iroda alapítója.

A négynapos túrán többek közt olyan helyszíneket kereshetnek fel az érdeklődők, mint a Sack Inc and Barneys New York luxusáruház, vagy a sorozat szereplőin látható ruhák tervezője, Patricia Field elegáns üzlete. A rajongók a napi program végén a sorozatban is feltűnt elegáns éttermekben, a Balthazarban, vagy a Pastis-ben, a New York-i éjszakai életet pedig a Bungalow 8 nevű egységben kóstolhatják meg a jelentkezők.

Mindezek mellett a túra résztvevői választhatnak, melyik kedvenc szereplőjük "bőrébe" bújnának bele legszívesebben, s eszerint alakíthatják programjukat: mehetnek a Tiffany and Co. Ékszerüzletébe, végigjárhatnak néhány elegáns galériát, vagy épp vásárolhatnak a Madison Avenue felső tízezernek szánt szexboltjaiban.

Az első túra május 29-én indul és a programba beletartozik a sorozatból készült mozifilm megtekintése is a május 30-i díszbemutatón. Az első túra ára 24 ezer dollárba kerül, a későbbiekért - egészen november 16-ig - 15 ezer dollárt kell leszurkolnia a 8-12 résztvevőnek, természetesen fejenként.