Erősít a Wizz Air Romániában

Vágólapra másolva!
A Wizz Air, három újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel bővíti romániai bázisait és megduplázza kapacitását a következő fél év során. A kolozsvári és a temesvári repülőtérről is elérhetők lesznek új európai célállomások.
Vágólapra másolva!

Az első repülőgép a Wizz Air tizedik bázisára, Temesvárra érkezik 2009. február 15-én. Az új bázist a légitársaság - a nagy keresletre való tekintettel - a tervezettnél egy hónappal korábban nyitja meg. Temesvárról Londonba, Dortmundba, Rómába, Milánóba, Velencébe, Barcelonába, Párizsba és Valenciába indulnak a Wizz Air új járatai - derül ki a társaság közleményéből.

Forrás: [origo]

Bukarestben is tovább bővül a Wizz Air. 2009. március 1-én újabb repülőgép érkezik, mely immár a harmadik Wizz Air gép lesz Bukarest-Baneasa repülőtéren. A román fővárosból is bővül az útvonalhálózat, új járatok indulnak Madridba, Párizsba és Bolognába. A légitársaság több, már meglévő járatát is sűríti márciustól.

Kolozsvárott is egy újabb A320 típusú repülőgéppel bővít a fapados légitársaság. Ez már a második Wizz Air gép lesz Kolozsváron. Az új repülőgép jóvoltából a légitársaság járatokat sűrít és új utakat indít Párizsba, Madridba, Bolognába és Velencébe.