Megvonta a névhasználatot két magyar szállodájától a Rogner

Vágólapra másolva!
Nem teljesítette az előirányzott minőségi követelményeket, ezért megvonta a Rogner névhasználati jogát a hotellánc tulajdonosa a sárvári Spirit és az egerszalóki Salt Hill Thermal Spa szállodától - tájékoztatta a távirati irodát az osztrák szállodalánc tulajdonosa.
Vágólapra másolva!

Egy éven át vizsgálták a magyar piacon jelenlévő, velük névhasználati szerződésben lévő szállodákat, de a sárvári és az egerszalóki hotel nem teljesítette az előírt minőségi követelményeket.

A családi tulajdonban lévő, villachi székhelyű Rogner International Hotels & Resorts hotellánc egy teljes katalógussal rendelkezik, amely pontosan rögzíti azokat a minőségi elvárásokat, amelyeket a velük szerződésben lévő hoteleknek teljesíteniük kell. A tulajdonosoknak nem a két szálloda felszereltségével volt gondjuk, mert ezen a téren mindkettőt kiválónak tartják.

A Rogner saját tulajdonában Magyarországon egyetlen szálloda van, a több mint 10 évvel ezelőtt megnyitott ötcsillagos hévízi Rogner Hotel & Spa Lotus Therme. Az alig egy-két éves sárvári és egerszalóki szállodával névhasználati szerződést kötöttek, de ezek megvonása nem jelenti azt, hogy nem szeretnének továbbra is jelen lenni a magyarországi gyógy- és wellness piacon - mondta az osztrák tulajdonos.

A társaság nem zárkózik el újabb partnerekkel történő szerződéskötéstől, sőt akár a most névhasználattól megvont két szállodával is újból szerződést kötnek, ha elérik az általuk elvárt követelményeket. A hévízi szálloda pedig továbbra is a Rogner magyarországi képviselője marad.