Közvetlen légijárat Budapest és Vilnius között

Vágólapra másolva!
Mostantól közvetlen légijárat üzemel Budapestről a litván fővárosba, Vilniusba. A litván flyLaL légitársaság légcsavaros gépei heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton repülnek a két főváros között.
Vágólapra másolva!

Vilnius Ferihegy vadonatúj célállomása, így a Baltikum sem elérhetetlen már a magyar utasok számára. Az új járat segítségével két óra alatt lehet elérni a legnagyobb és legnépesebb balti állam fővárosát, ahonnan könnyedén továbbutazhatnak az utasok a 7,2 milliós térség bármelyik részébe. A célállomás mellett az azt üzemeltető légitársaság, a flyLAL is új Ferihegyen. A litván nemzeti légitársaság a 36. menetrendszerinti fuvarozó Ferihegyen - derül ki a Budapest Airport közleményéből.

Forrás: [origo]

Mivel a flyLAL új célállomással gazdagította a repülőtér kínálatát, így a légitársaság élvezheti a Budapest Airport ösztönző rendszerének előnyeit. Ennek részeként a flyLAL az üzemelés első öt évében jelentős kedvezményben részesül a leszállási díjakból. Az első évben egyáltalán nem kell fizetnie a légitársaságnak a leszállásokért.