Vágólapra másolva!
Lassan talán véget ér a másfél éve tartó válság, s ennek ha más nem is, hangulati hatása mindenképpen van. Így idén többen indulhatnak nyári nyaralásra, mint tették az előző évben. Legyen családi nyaralás, kalandtúra, vagy belföldi üdülés, segítünk megtalálni a pénztárcájához leginkább megfelelő utazást.
Vágólapra másolva!

Ugyan messze még a nyári szabadságok ideje, a gondos utazók már most keresgélik a lehetőségeket, böngészik a repülőjegy árakat és az utazási irodák ajánlatait. Az ideális utazás megtalálásához először mindenképpen tisztáznunk kell magunkban, hogy milyen jellegű utazásra gondoltunk. Mi ilyenekre.

Ha a családdal együtt indulunk útnak, a legfontosabb szempont, hogy a gyerekek számára a lehető legélvezetesebb legyen a pihenés. Nem árt, ha nincs túl messze a kiszemelt üdülőhely, és az sem, ha a kiválasztott szállás kifejezetten gyerekbarát. Ha ilyen utazásban gondolkodik, kattintson ide!

Ha ön egyedülálló, vagy esetleg baráti társaságban tervezi a szabadsága eltöltését és lehetőleg kerülné az üres semmittevést, a hosszú heverészést a tengerparton, akkor Önnek egy igazi kalandtúrára kell utaznia. Ha szeretné aktívan tölteni szabadságát, kattintson ide!

Amennyiben a nyaralás legfontosabb eleme a kiválasztott ország kulturális örökségének megismerése, templom- és múzeumlátogatás, akkor mindenképpen egy tartalmas körutazásra kell utaznia. Ha csillapíthatatlan a tudásszomja és szeretne új tájakat felfedezni, erre menjen tovább!

Természetesen a nyár sokaknak elképzelhetetlen tenger és napfény nélkül. A tengerparti üdülések közül hatalmas a választék, mind a helyszínek, mind a választható szállodák tekintetében. Célszerű előbb egy konkrét országot kiválasztani és csak ezután pontosítani a nyaralás helyszínét, illetve a szállás kategóriáját, na és persze az árakat. Ha Ön egy homokos tengerparton párjával töltené legszívesebben a szabadságát, itt adunk néhány ötletet.

Egyre népszerűbbek a hajós utazások is, ráadásul már nem is számít feltétlenül luxusnak egy ilyen nyaralás. Szezontól függően ma már 150-200 ezer forintért is részt vehetünk egy tengeri utazáson, amelyek egyébként már sokszor olcsóbbak is, mint egy dunai hajóút. Ha vízen töltené legszívesebben a pihenés napjait, kattintson ide!