Utazzon Bécsbe szárnyashajóval

Vágólapra másolva!
A hazai személyhajózásban piacvezető MAHART PassNave Személyhajózási Kft. a Dunán feltöltődésre vágyó utasoknak számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, igazodva a változatos és különleges igényekhez. Játékunkban 2 napos szárnyashajó kirándulást nyerhet.
Vágólapra másolva!

A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. tevékenységi körének jelentős részét kitevő programszárnyashajózás egyedülálló a magyar hajózási piacon. A 2004-ben elindított szárnyashajós programjáratok rendkívüli népszerűsége eredményezte, hogy idén már 9 különböző városba indít garantált időpontokban a társaság járatokat.

Az előző évek sikerét folytatva, a MAHART PassNave idén is gondolt azokra a vendégeire, akiknek egyfajta biztonságot és kényelmet jelent a szervezett, idegenvezetővel kísért városnéző, vagy kiránduló program. Egyik legnépszerűbb járata a két napos kirándulás Bécsbe, amely 2010-ben 8 alkalommal kerül megrendezésre: május 28-29., június 11-12., június 25-26., július 16-17., július 30-31., augusztus 13-14., augusztus 27-28., szeptember 10-11.

Forrás: [origo]

Az utazás a "Vöcsök" elnevezésű szárnyashajókkal történik, amelyek a 282 km-es távolságot 6 óra 20 perc alatt teszik meg a Nemzetközi Hajóállomásról indulva. A hajók felújított és kényelmes utastereikkel szolgálják az utasok kényelmét. A 21. század elvárásainak megfelelően LCD monitoros kijelzőik és GPS helyzetjelző rendszer tájékoztatják az utasokat a hajó aktuális helyzetéről és követhető a hajó orrában elhelyezett kamera képe és a Dunakanyar csodás látványa.Mindemellett a fedélzeten tartózkodók rövid tájékoztatást is kapnak az érintett Duna menti települések part menti látványosságairól és a városok nevezetességeiről. Az utazás során a hajó 2 zsilipen is áthalad, ami igazi különlegesség a hajózás szerelmeseinek.

Forrás: [origo]

A Bécsbe történő megérkezést követően az utasok a 4*-os Hotel Lassalle szobáiban elfoglalják szállásukat, majd ezt követően egy 2 órás, magyar nyelvű, gyalogos városnézésen vesznek részt, amely során megismerkedhetnek Bécs főbb nevezetességeivel: Opera, Hotel Sacher, Albertina Platz, Josefs Platz, Schweizerhof, Platz in der Burg, Michaeler Kuppel, Michaeler Platz, Kohlmarkt, Graben és a Stephans Dom. Este szabad programra nyílik lehetőség. A másnapi büféreggelit követően szintén fakultatív program szervezhető, majd 14:30-kor a hajó visszaindul Budapestre.

A programra előzetes jelentkezés szükséges az [email protected] e-mailcímen vagy a (06-1) 484-4013-es telefonszámon. További információ a www.mahart.info oldalon

Nyerjen egy 2 főre szóló, 2 napos szárnyashajós utazást Bécsbe az alábbi kérdés helyes megválaszolásával:

Hogy hívják a MAHART szárnyashajóit?

a, Bíbic, Vöcsök, Sólyom

b, Veréb, Sirály, Kócsag

c, Galamb, Holló, Fácán

A válaszokat az [email protected] kérjük elküldeni.

(x)