Sárvári hotel lett Európa legjobb wellness úticélja

Vágólapra másolva!
A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa lett Európa legjobb wellness turisztikai úti célja a bécsi Agentur für Gesundheit&Wellness - a Spaworld nemzetközi szakmagazin kiadója által rendezett versenyen. A Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) kiemelte, hogy első alkalommal nyert el magyar pályázó ilyen magas rangú nemzetközi díjat.
Vágólapra másolva!

A versenyre 10 kategóriában lehet nevezni Európa valamennyi országából. Öt független szakértőből álló zsűri értékelte a kreativitást, az innovációt, az arculatot, a szolgáltatásokat, az alkalmazott technikai és építészeti megoldásokat, a vendégek igényeinek teljesítését és a gazdasági hatékonyságot.

A European Health&Spa Award az egyik legrangosabb Spa kitüntetés, amely nem pusztán a minőség fokmérője, a díjazott követendő példaként szolgál a wellness turizmus valamennyi résztvevője számára.

Az MT Zrt. szerint a Spirit Hotel Thermal Spa díja ráirányítja egész Európa figyelmét a magyar egészség és wellness turizmusra, megerősítve, hogy Magyarország már nem csak a gyógyvizek terén számít nagyhatalomnak, a wellness és Spa szállodák is felveszik a versenyt a legrangosabb európai szállodákkal.