Ajándék nászúttal csábítja a melegeket a svéd légitársaság

Vágólapra másolva!
A felhők felett esküdhet örök hűséget egymásnak egy európai homoszexuális pár a SAS skandináv légitársaság jóvoltából. Az esküvőre a társaság honlapján jelentkezhetnek be a párok és a legtöbb szavazatot elnyerők ingyen nászútra utazhatnak az Egyesült Államokba. 
Vágólapra másolva!

A december 6-i szertartást egy Stockholmból New Yorkba tartó Airbus fedélzetén rendezik meg. Anders Lindström, a SAS szóvivője szerint hagyományos esküvő lesz: esküvői tortát is felszolgálnak, a folyosón pedig táncolni is lehet majd. A pár a boldogító igent közvetlenül a felszállás után, svéd légtérben mondja ki, ott ugyanis legális az azonos neműek házassága.

Hogy elnyerhessék a Love is in the Air elnevezésű kampány álomesküvőjét, a pároknak külön profilt kell létrehozniuk a SAS honlapján, ahova képeket és videókat kell feltölteniük. A weboldal látogatóitól a legtöbb szavazatot kapó pár nyeri el az esküvőt.

A nyeremény egy elsőosztályú utazást tartalmaz New Yorkba. A reptérről a két hölgyet vagy férfit limuzinnal viszik egy luxushotelbe, ahol eltölthetik nászéjszakájukat és két további éjszakát. Emellett egy háromnapos Los Angeles-i kirándulást is kapnak.

A SAS az amerikai melegekre is gondol: ugyanezt a versenyt a tengerentúli pároknak is megrendezik, akik egy stockholmi hotelben tölthetik majd nászéjszakájukat.