Nyugdíjba megy a vészcsúszdázó utaskísérő

Vágólapra másolva!
Nyugdíjba vonul Steven Slater, az amerikai JetBlue légitársaság utaskísérője, aki augusztus elején látványos módon hagyta ott munkaállomását.  
Vágólapra másolva!

Miután Slater gépe megállt a New York-i JFK repülőtér betonján, az utaskísérő összeveszett az egyik utassal és mérgében felkapott egy üveg sört a konyhából, kioldotta a vészhelyzeti esetekben használt csúszdát és azon távozott a gépből.

Miután Slater gépe megállt a New York-i JFK repülőtér betonján, az utaskísérő összeveszett az egyik utassal, majd a vita után mérgében felkapott egy üveg sört a konyhából, kioldotta a vészhelyzeti esetekben használt csúszdát és azon távozott a gépből. Az utaskísérő ezután egyszerűen kisétált a repülőtérről, beült autójába és hazament.

Forrás: [origo]

Slater ügyvédje, Daniel j. Horwitz, az ABC News-nak elmondta, hogy a napvilágot látott híresztelésekkel ellentétben Slatert nem rúgta ki a légitársaság. Az utaskísérő már 20 éve van a pályán, de csak az utóbbi három évben állt a JetBlue alkalmazásában.

Az eset után Slater a közösségi oldalak sztárja lett, a Facebook közösségi oldalon rajongó klubja alakult, s több utaskísérő szervezet is kiállt mellette. Több tízezer rajongó szólította fel a légitársaságot, hogy továbbra is alkalmazza az férfit. A JetBlue a múlt hónapban még annyit közölt, hogy a nyomozás idejére felfüggesztik Slatert az állásából.