Gruppenszex-vakációt kínál egy román utazási iroda

Vágólapra másolva!
Nem mindennapi ajánlattal rukkolt elő a napokban egy romániai utazási iroda: gruppenszexszet ígér azoknak a klienseknek, akik szexkalandra is vágynak egy-egy ország látványosságainak megtekintése mellett. A csomag ára 700 euró, áll a Libertatea napilap oldalán.
Vágólapra másolva!

A 18 évet betöltött személyek ezzel az ajánlattal például Franciaországba vagy Jamaicába utazhatnak. Az öt vagy négycsillagos szállás, illetve kiszolgálás mellett az ínyenc turisták olyan programokon vehetne részt, mint a "Szemtelen diáklányok bulija" vagy "Az ápolónők éjszakája" - írja a Manna.ro.

Az iroda szerint az utazáson mindenki kiélheti magát. A szállodákban nem kötelező ruhát viselni, egyetlen dologról azonban nem ajánlatos megfeledkezni: a hotelben kapott karszalagról, amely belépést biztosít a szaunákba, az éttermekbe, a tornatermekbe és az úszómecencékhez.

"Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a románok is megérezték ennek a szórakozásnak az ízét, összeállítottunk néhány csoportszexpartis csomagot", mondta a Premier Tour képviselője.

Egy nemrégiben hazatért pár, aki Jamaicán törltötte hét éjszakás vakációját, 3700 eurót fizetett a nem mindennapi élményekért. Az összeg tartalmazta a repülőjegyeket, valamint a szállást és ellátást ötcsillagos hotelben. Az ajánlatok között olcsóbb csomagok is szerepelnek. A meleg pároknak vagy turistáknak például hét éjszaka szállással és úttal együtt 1700 euróba kerül a nem mindennapi üdülés Floridában.