Hazai kutyabarát szállásokat kínáló oldal indult

Vágólapra másolva!
Ön keresett már olyan szállást az interneten, ahol szívesen látják kedvencével együtt? És könnyen ment? Nincs egyszerű dolgunk, ha Magyarországon olyan szálláshelyet keresünk, ahová kutyánkat is magunkkal vihetjük. Egy ilyen szálláshelyekre szakosodott új portálon kiválaszthatjuk a megfelelő szálláshelyeket.  
Vágólapra másolva!

Az egyre nagyobb piaci igényre válaszolva és a kutyatulajdonosok igényeit felismerve indult el egy új oldal, a www.kutyasszallasok.hu., ahol kifejezetten olyan hotelek, panziók, fogadók, vendégházak ajánlatai között keresgélhetnek a látogatók, ahol kedvencük is velük pihenhet, esetleg a közeljövőbe tekintve velük szilveszterezhet - olvasható a TTG hírlevelében.

A honlap készítői olyan információk megadását is kérték a szállásadóktól, mint a közelben lévő kutyasétáltatási lehetőség, vagy épp közeli állatorvos elérhetősége. Az oldal részét képezik a szállások informatív, könnyen kezelhető adatlapjain kívül különböző, folyamatosan bővülő hasznos adatbázisok (pl. kutyafajták, állatorvosok, állatpatikák, kutyakozmetikusok), a kutyás vendégeket is fogadó vendéglátóhelyek listája, valamint kutyákkal kapcsolatos híreket, tanácsokat közlő, rendszeresen frissülő magazin.