Több mint kétszázan jelentkeztek a szarvasi álomállásra

Vágólapra másolva!
A megadott határidőig nem kevesebb mint 232 pályázó jelentkezett a szarvasi önkormányzat által meghirdetett és helyi vállalkozók által finanszírozott projektre, amelyet hangzatosan az ország legjobb állásának neveznek.
Vágólapra másolva!

A Független Hírügynökség korábban beszámolt arról, hogy félmillió forintos fizetéssel, ingyen szállással és étkezéssel várja a szarvasi központú Körös-szögi Területfejlesztési Nonprofit Kft. azt a bloggert és családját augusztusban, aki a legjobb hírverést tudja csinálni a térségnek. A fejvadászmódszereket sem nélkülöző - tavasszal megjelent - álláshirdetés szerint a nyár utolsó hónapjára munkaszerződést kötnek egy arra alkalmas jelentkezővel, akinek elsődleges feladata lesz, hogy az interneten keresztül ország-világgal megismertesse a helyi turisztikai lehetőségeket.

Forrás: MTI/Simó Endre
Szarvas főtere

A jövendőbeli luxusbloggernek fel kell térképeznie és ki kell próbálnia minden turisztikai lehetőséget, amely Szarvason és környékén rendelkezésre áll. Minderről naponta olyan érdekfeszítő és figyelemfelhívó blogbejegyzéseket kell írnia - fotó és videófeltöltéssel együtt -, amely felkelti a turizmus iránt érdeklődők kíváncsiságát, s remélhetőleg a jövőben felkeresik Szarvast és környékét. A pályázati határidő lejártáig 232-en adták be pályázatukat az álomállásra. A Független Hírügynökség megtudta, hogy az ország minden tájáról vannak jelentkezők, főként egy- és többgyermekes családok képviseletében. Most következik a pályázatok értékelése és rostálása, hogy végül kiderüljön, ki lesz a szerencsés nyertes.