Bérbe adja magánszigetét Richard Branson

Vágólapra másolva!
Éjszakánként 8400 dollárért bérbe adja magánszigetét a multimilliomos Richard Branson, a Virgin nevű vállalatcsoport alapítója.
Vágólapra másolva!

A 9,2 hektáros Makepeace sziget az ország keleti részén lévő Queensland tagállamhoz tartozik, luxusbungalóiban 22 személy fér el, rendelkezik teniszpályával, szabadtéri mozival, fürdőhellyel és egy mesterséges tóval.

Branson - aki 2007 óta a sziget tulajdonosa - és üzlettársa, Brett Godfrey családi, baráti, illetve céges összejövetelekre szokta használni a szívalakú szigetet. A multimilliomos Branson azért döntött a bérbeadás mellett, mert már nincs ideje látogatni azt.

"Mivel sem Brett, sem pedig én már nem látogatjuk a szigetet, rendelkezésre bocsátjuk azt minden szolgáltatásával együtt, hadd élvezhessék mások is" - mondta Branson ausztrál sajtójelentések szerint.

A sziget bérleti díja 1-8 fő esetén éjszakánként 8400 dollár, 20-22 fő számára azonban már 16 100 dollár. Branson tulajdonában van továbbá a Brit Virgin-szigetekhez tartozó Necker-sziget is a Karib-tengeren. Ez is bérbe vehető, 28 fő számára éjszakánként 53 ezer dollárért.