Ingyenes wifi és sínavigációs alkalmazás a Ski Amadé régióban

símelléklet, tellirude
Vágólapra másolva!
Új szolgáltatást vezetnek be az ausztriai Ski Amadé régióban, aminek elsősorban a fiatal síelők örülnek majd, de bárkinek hasznos lehet. Az idei szezontól ugyanis ingyenesen internetezhetünk akár a hütték teraszáról, vagy akár a lejtőkről is.
Vágólapra másolva!

Az Amadé sírégió Ausztria legnagyobb ingyenes wifi szolgáltatását biztosítja az idei szezontól a síelőknek. A régió 22 lifttársasága, a liftek völgyi és hegyi állomásain, a sípályák hüttéiben, éttermekben, szállodákban, bárokban összesen 250 ingyenes hot spotot létesítettek. A wifi használatához nincs szükség jelszóra és elegendő egyszer bejelentkezni bármelyik hozzáférési ponton, ezt követően a szolgáltatást bárhol használhatjuk.

Emellett Ski Amadé Guide néven új mobiltelefonos alkalmazást is készítettek, amelyet ingyenesen tölthetünk le okostelefonra. Az alkalmazással élő információkat kaphatunk a síterület összes pályájáról és természetesen a lejtőkön felállított webkamerák képeit is láthatjuk. A leghasznosabb szolgáltatás az automatikus helymeghatározással működő sínavigációs rendszer, amely a sítudásunknak leginkább megfelelő útvonalat válasszuk ki a síeléshez. A rendszer a tudásszintnek leginkább megfelelő pályakombinációt és útvonalat is javasol. A rendszer az útvonal meghatározásához figyelembe veszi a napszakot is, sőt még hüttéket is javasol, ha esetleg pihenni vágynánk. A megtett pályaszakaszok eltárolhatók. Az alkalmazás működik iPhone-okon és Androidos telefonokon is.