Egynapos síutak Ausztriába

símelléklet, Alsó-Ausztria, Semmering
Vágólapra másolva!
Egynapos buszos sítúrákat szervez a Rokon Baráti Kör az idei szezonban is különböző osztrák síterepekre. A következő turnus az előttünk álló hétvégén, február 16-án indul Semmering Hrischenkogelre.
Vágólapra másolva!

Ha nincs időnk egy hétre, vagy akár egy hosszú hétvégére elutazni síelni, de mégis szeretnénk csúszni egy komolyabb síterepen, kiváló lehetőséget jelentenek az egynapos szervezett buszos sítúrák. A Rokon Baráti Kör 2012-ben is indít egynapos utakat Ausztriába. A meghirdetett időpontokon Semmering Stuhleck, Semmering Hirschenkogel, Lammeralm és St. Corona síterepekre indulnak járatok.

A buszok szombatonként reggel 6 órakor indulnak a Budapesti Batthyány térről és egy rövid mosonmagyaróvári pihenő után 10.30 körül érnek ki a sípályákhoz. A visszaindulás 17 órakor van a parkolóból.

Az egynapos buszos utazás 5500 forintba kerül a felnőtteknek, a gyerekár pedig 3500 forint. Ez az összeg csak a buszjegyet fedezi, az egynapos síbérleteket külön kell megvásárolni. Semmering Hirschenkogelen a felnőtt jegy 30.50, a gyerekjegy 15 euróba kerül. A baráti körnél síoktatásra is befizethetünk.