A dubaji hétcsillagos szálloda, a Burdzs al-Arab a napokban elindított egy külön weboldalt, ahol kifejezetten pároknak kínálnak romantikus luxuspihenést. Nyereményjáték is kapcsolódik az akcióhoz.

"Létezett egy hely, amihez fogható máshol nem volt. Ahol az álmok valóra váltak, a valóságból pedig legendák születettek. Ez azonban nem egy mese, és nem is álom. Ez szebb annál. Ez a Burdzs al-Arab". Ezzel a szlogennel nyit a világhírű dubaji luxushotel új oldala, amellyel a szerelmes kikapcsolódni vágyókat szeretnék elérni.

A honlapon lehet tájékozódni különböző csomagokról és szolgáltatásokról, amelyeket látványos képekkel és jól csengő szövegekkel illusztráltak. A promóció azt próbálja érzékeltetni, hogyan lehet a luxust és a romantikát úgy ötvözni, hogy közben még szórakoztató is legyen a szállodában eltöltött idő.

Forrás: AFP/Photononstop

A Burdzs al-Arab kiemelt romantikus ajánlata az "Arany csomag", amelynek lényege, hogy minél több napot töltenek el a szerelmes vendégek a hotelben, annál exkluzívabb és csábítóbb programokon vehetnek részt. Az egy éjszakára befizető vendégeknek is járnak olyan szolgáltatások, mint például gyertyafényes vacsora, aromaterápiás fürdő vagy 25 perces hát-és nyakmasszázs.

Két eltöltött éjszakánál már kérhetünk egyedien berendezett szobát, négy éjszakás ottlét esetén pedig a reptérről egy csodás Rolls Royce-szal lehet érkezni a szállodába. A legromantikusabb programért pedig hét éjszakát kell maradni: ez nem más, mint fürdőzés egy végtelen medencében a csillagos ég és a Hold fénye alatt.

Forrás: AFP/Photononstop

Ráadásul egy szerencsés pár négy éjszakára ingyen kipróbálhatja a romantikázást a Burdzs al-Arabban. A hotel ugyanis egy nyereményjátékot is hirdetett. A játékban bárki részt vehet, mindössze annyi a feladat, hogy a honlapon le kell írni egy saját, szerelmi történetet, maximum 250 szóban (angolul ajánlott írni). Akinek a történetét a legkreatívabbnak és legromantikusabbnak ítélik, az párjával együtt négy éjszakán át élvezheti majd a tökéletes luxust. 2012. szeptember 30-án fogják kihirdetni a győztest.