A reptéren se marad le senki a foci-Eb meccseiről

Vágólapra másolva!
Tíz új tévémonitort helyezett ki a Budapest Airport a labdarúgó Európa Bajnokság idejére a 2. Terminál utasforgalmi részein, hogy az érdeklődők még a beszállás előtti utolsó percekben is láthassák kedvenc csapatuk meccseit. A tévés foci-kedvcsinálót a repülőtér és partnerei még megtoldották egy jelentős éttermi kedvezménnyel is.
Vágólapra másolva!

Mivel a csoportmérkőzések után már szinte egész Európa focilázban ég, a repülőtér is mindent megtesz a szurkolók információ éhségének kielégítéséért. Nem kevesebb, mint tíz darab 42 collos LCD monitort helyeztek ki a már meglévő állandó tévék mellé a 2. Terminál hét éttermében és bárjában - írja közleményében a Budapest Airport.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Az akcióban, amelyben a Caffé Ritazza, Bill Bentley Bar, a Leroy étterem, a Gundel, a Hippopotamus, a Wings Bar, a Dr. Juice, a KFC, a Ne'O, a Burger King, a Costa Coffe és a Negroni vesz részt. Egy-egy repülőtéri menün akár 1000 és 1900 forint közötti kedvezményeket kaphatnak azok, akik a foci-EB kuponját bemutatják. A kuponokat a biztonsági ellenőrzés előtt, az utasirányító munkatársaktól vehetik át az induló utasok a SkyCourt jobb- és baloldalán. A kuponos akció természetesen a július 1-i döntőig vehető igénybe.

"Ezekben a napokban szinte kielégíthetetlen a foci szurkolók vagyis az utasaink igény a friss információra, ezért növeltük meg a tévék számát a terminálon" - hangsúlyozta Alan Bork. A Budapest Airport fogyasztói üzletágának igazgatója hozzátette: -" Ezzel a gesztussal is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az utasok igazán otthon érezhessék magukat a repülőtéren.