Hangfürdő és ingyen ölelés a Szemes Fesztiválon

Balatonszemes fesztivál, Ferenczi György és a Rackajam
Vágólapra másolva!
Aki szeret finomat enni és inni, szívesen hallgatja a jó zenéket egy zamatos pohár bor mellett, annak ott a helye a július 18-án kezdődő Szemes Fesztiválon! Lesz ingyen ölelés, kemencés lángos, pálinka kóstoló, térzene és utcabál. 
Vágólapra másolva!

Forrás: Selmeczi Ágnes
Forrás: Selmeczi Ágnes

Ferenczi György és a Rackajam

A hagyományossá vált fesztivál idén is több koncerttel várja a látogatókat a Zenepavilonban, ahol fellép Szekeres Adrienn, a Mandel Quartet, a Folk Error, a Harmonia Garden&Szirtes Edina Mókus&Four Bones Quartet, a Firkin, Gesarol, Csengeri Attila, Egyházi Géza, de vasárnap este Ferenczi György és a Rackajam is koncertezik.

A koncertek mellett mehetünk kiállításra, láthatunk fényfestést, végijárhatjuk a kézműves vásárt, a gyerekeket Paprika Jancsi Csúzlizdája, vesszőkosaras körhinta és íjászat várják, a már nagyobbakat bor- és pálinka kóstoló, utcaszínház, főzőverseny, térzene és utcabál.

A Vigadó július 19-én este tízkor nyitja meg ideiglenes kaput a Vodku zenekar Cseh Tamás estjével. Itt minden nap koncerttel, filmvetítéssel, jóga órával, hangrezgés terápiával és relaxációs meditációval várják az érdeklődőket. Krimi a fesztiválon! címmel Varga Gyöngyi drámapedagógus vezetésével izgalmas nyomozáson vehetnek részt a gyerekek, de minden napra jut egy bábszínházi előadás, koncert, ügyességi vetélkedő vagy kézműves foglalkozás. A fesztivál kísérőprogramában szombaton lesz ingyen ölelés, kézműves vásár a Rózsaparkban kemencés lángossal, kürtős kaláccsal, de találkozhatunk tűzzsonglőrökkel és komédiásokkal, és ha úgy tartja kedvünk, kisvonatos városnézésre is indulhatunk. A fesztivál minden programja ingyenesen látogatható.