Sörolimpia nem csak rockereknek

Zorall, sörolimpia, Balatonszemes, koncert, fesztivál
Vágólapra másolva!
Idén új helyre, Balatonszemesre költözik a Zorall Sörolimpia, amit augusztus 17-19. között rendeznek meg. Lesz vádlierősítés az énekessel, sörivó- és strandfoci verseny, és természetesen közben végig szól a kőkemény rock.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs

2012-ben Megyerről a Balatonhoz költözik az immár 5 éves rendezvény. A helyszín a motorosbarát, saját stranddal rendelkező Rider Beach lesz. Két színpadon mindennap 13:30-tól hajnali kettőig tombol majd a rock'n' roll, a Zorall mellett olyan fellépőkkel, mint a Kalapács, a Blues Company, a Road vagy a Depresszió. A harmadik helyszínen DJ Paplan keveri a zenét éjfél után. Idén először több tribute zenekar is fellépési lehetőséget kapott, ezenkívül a Pulzus tehetségkutatón részt vett bandák egy része is meghívást kapott a fesztiválra.

A szervezők családias jellegű programokról is gondoskodtak. Lesz főzőshow, az edzettebbek pedig már reggel 8-kor biciklitúrára indulhatnak Szaszával, az énekessel. Nem maradnak el a Sörolimpiai Csapatjátékok, a sörivó versenyek és a strandfoci mérkőzések sem.

Az V. Zorall Sörolimpiára a belépő 3800 forint lesz, mely magában foglalja a kempingezést és a strandhasználatot is, és a hetijegy mellé jár az új Zorall CD. A napijegy 1500 forintba fog kerülni, a belépés 14 éves korig ingyenes.

A részletes program itt található.