Lézerharc a Balatonnál

Lasertag, infraharc, Siófok, Full Xtreme Sport Park, csapatépítő
Vágólapra másolva!
Néha mindenkire ráfér, hogy kieressze a fáradt gőzt, és erre a stratégiai lövöldözős csapatjátékok tökéletesen alkalmasak. Akinek a paintball túl fájdalmas, próbálja ki az infraharcot, amelynek legnagyobb előnye, hogy a lövéseket egyáltalán nem lehet érezni, és nem szennyezi a környezetet.
Vágólapra másolva!

Forrás: Full Xtreme Sport Park

A nyárral nem érnek véget a balatoni szabadidős programok, aki például Siófok környékén jár, és aktív kikapcsolódásra vágyik, beugorhat egy jó kis lövöldözésre a Full Xtreme Sport Parkba. Az utóbbi években egyre népszerűbb az infraharc vagy Lasertaga, amely sok szempontból kényelmesebb, mint az airsoft vagy a paintball, viszont ugyanolyan izgalmas.

Kényelmes, fájdalmatlan és környezetkímélő
A Lasertag egy olyan csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket és a csapatmunkát. Egy kicsit olyan, mint a gyerekkorunkból jól ismert kidobós, számháború és bújócska keveréke. Lehet kültéren és beltéren is játszani: erdőben, parkban, laktanyában, nyílt terepen, elhagyott házakban, szállodák, panziók kertjeiben, de akár egy hétköznapi irodaházban is.

A játékban használt fegyverek a paintballal és az airsofttal ellentétben nem lőnek ki lőszert, így ha eltalálnak, nincs fájdalom, nem lehet megsebesülni. Nem kell védőruházatot és maszkot viselni, amitől a játék sokkal kényelmesebbé válik. A Lasertag további előnye, hogy nem szennyezi a környezetet, így számos új, izgalmas helyszín bevonható a játékba.

Már nemcsak sötétben, nappal szabadtéren is használhatjuk
A "lézerpuska" infravörös fénnyel kommunikál a többi játékoson elhelyezett szenzorral. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy mint a TV távirányítója. Mivel ez a fény láthatatlan, a lövéssel egyidőben egy LED felvillanása imitálja a torkolattüzet. Az egykor csak sötét pincékben használható lézeres játékpuskák már a szabadban, napfénynél is megbízhatóan működnek. Az ellenfelet akár 150 m-ről is el lehet találni.

Mivel nem okoz sérülést, az infraharcot a gyerekek is kipróbálhatják. A családi hétvégék vagy szülinapok mellett, a játék céges csapatépítő programnak is alkalmas, a főnökre lövöldözés illúziója mellett kiválóan levezethető a felhalmozódott, felesleges energia. További információ a játékról ezen az oldalon található.