Nyolcvanmillió egy hét az alpesi házban

Vágólapra másolva!
Tavaly decemberben nyílt meg az ausztriai Oberlech síparadicsomban az az ötszintes alpesi ház, amelyet 38 millió euróért épített meg a Signa Luxury Collection társaságon keresztül René Benko, Ausztria 100 leggazdagabb emberének egyike. A hatcsillagos Chalet N páratlan luxust kínál, igaz, ennek az árát is megkéri.
Vágólapra másolva!

A Chalet N tíz lakosztállyal rendelkezik, közülük a legnagyobb 580 négyzetméteres. Összesen 24 embert tudnak elszállásolni, és 270 ezer euróba (79 millió forint) kerül, ha az egész házat egy hétre kibérlik. Ez az összeg korlátlan étel- és italfogyasztást, reptéri transzfert, síbérletet és fejenként egy fürdőkúrát is tartalmaz.

Az épület magában foglal két ebédlőt, egy pihenőszobát bárral, egy fürdőt egészségügyi szolgáltatásokkal, egy mozit egy borospincét, két kinti meleg vizű medencét és egy síszobát lifttel a sípályához. Golyóbiztos ablakok, titán evőeszközök és olyan esőerdő-zuhanyzók fokozzák a luxust, amelyek fala kézzel díszített Swarovski-kristály. Az [origo] kérésére elküldött fotók segítségével most ön is körülnézhet az alábbi képre kattintva.

Forrás: Chalet N
Kattintson a képre a galériáért!