Már két vevő akadt a világ legdrágább útjára

Hafré-piramis
Vágólapra másolva!
Egy kínai diák és egy olasz üzletember érdeklődik az 1 millió fontos (350 millió forint) út iránt, amelynek során két év alatt több mint 150 országot és 962 világörökségi helyszínt látogathatnak meg.
Vágólapra másolva!

A világ legdrágább nyaralásának nevezett utat a múlt hónapban hirdette meg az egyéni igények kiszolgálására szakosodott VeryFirstTo.com. A társaság alapítója, Marcel Knobil most azt közölte, hogy két gazdag utazó is komoly érdeklődést mutatott a lehetőség iránt - írja a Telegraph.

Az egyik jelentkező egy kínai férfi, aki épp a PhD-vizsgájára készül, ezért csak jövőre tud elindulni a túrán, amikor a tanulmányait befejezi. Egy olasz iparmágnás szintén a potenciális ügyfelek között van, az ő úti tervét most véglegesítik, és valószínűleg ő lesz az első, aki részt vesz a hosszú úton.

Forrás: AFP/Hemis.fr
Az utazók Budapestre is ellátogatnak majd

"Mások is elég sokan érdeklődtek" - mondta Knobil. "Ahhoz képest, hogy néhány ember mennyit költ egy egy-két hetes útra, a mi árunk kifejezetten jó ár-érték arányt jelent" - tette hozzá.

Magyarországon a budapesti Duna-parttal, a budai Várral, az Andrássy úttal, Hollókővel és környékével, az aggteleki cseppkőbarlanggal, a pannonhalmi apátsággal, a Hortobággyal, a pécsi nekropolisszal, a Fertő tavi kultúrtájjal, valamint a tokaji borvidékkel ismerkedhetnek meg az utasok.